maandag 9 oktober 2023

 
Stichting Vrienden van Te Werve verwelkomt haar 2000e donateur!

Op vrijdag 6 oktober heeft Stichting Vrienden van Te Werve met veel trots, samen met haar vrijwilligers, de komst van haar 2000e donateur gevierd. Mevrouw van Schie is als 2000e donateur in het zonnetje gezet door Mirco Cuppens (lid van het bestuur). Dit gebeurde tijdens een feestelijke borrel in Te Werve Buiten, de grote flex-tent aan het water op Landgoed Te Werve.


De stichting
De Stichting Vrienden van Te Werve is opgericht in 2011 nadat Event Company het landgoed had overgenomen van Shell. De Stichting stelt zich tot doel om het landgoed te onderhouden en de flora en fauna te verbeteren. In de afgelopen jaren is tevens de tuin- en parkaanleg hersteld, mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zuid-Holland en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Vrijwilligers
Gelukkig kan de stichting “ Vrienden van Landgoed Te Werve” een beroep doen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die veelal dagelijks op het landgoed te vinden zijn. Het is hun passie om ervoor te zorgen dat het landgoed prachtig onderhouden blijft. Daar zijn wij als Stichting enorm trots op en hebben ook hen weer hartelijk bedankt voor al hun werk het afgelopen jaar.


Donateurs
Voor slechts € 22,00 per jaar kan een gezin onbeperkt genieten van 26 hectare natuur en rust, middenin de Randstad. Ze steunt daarmee ook de stichting “Vrienden van Landgoed Te Werve” in haar doelstelling om het landgoed goed te onderhouden en te verbeteren. Want het onderhoud van zo’n landgoed kost veel geld. Tevens kunnen donateurs 2x per jaar gratis deelnemen aan één van de rondleidingen, die verzorgd worden door gepassioneerde vrijwilligers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten