donderdag 5 september 2019HET RIJKE LEVEN, GENIETEN VAN UW LANDGOED

U kent ze wel, die prachtige schilderijen. Pronkstukken van musea. Heren en een dame, loom liggend op het gras, genietend van de natuur in elkaars aangename gezelschap.
Waarom u niet? Zondag 15 september tijdens het Strandwalfestival is landgoed Te Werve van ons allemaal!
Ziet u zichzelf al zitten op het gazon, een wijntje in de hand, een hapje onder handbereik?
Een keertje doen alsof die 25 hectares uw eigen achtertuin zijn, terwijl uw gasten zich over het terrein verspreiden en de kinderen zich met elkaar vermaken. Natuurlijk gaat u maandag weer hard aan de slag, maar de zondag mag toch wel eens feestelijk worden gevierd?
Picknicken op zondag 15 september van 12.00-15.00 uur
Sla de lunch thuis over en reserveer (www.tewervebuiten.nl) een gulle picknickmand. Zoek een lekker plekje op het terrein. Bestel zo'n Zuid-Afrikaans Boschendalwijntje in en laat het water in uw mond lopen bij het openen van de picknickkist. Broodjes, salade, rosé. En onderhand laat u de rijke geschiedenis van Te Werve nog eens aan u voorbij gaan: ruige ridders, angstige Hoeken en wraakzuchtige Kabeljauwen en andersom, rijke kooplieden en onverzadigbare oliebaronnen. Die tijden zijn voorbij. Wat bleef is de schoonheid van de natuur, de prachtige luchten tussen de boomkruinen, het kabbelende water van het meer. Geniet van de roodborst die nieuwsgierig met u komt kennismaken. Luister naar de buizerd die haar jongen vliegles geeft, hoog boven u. Hoor de kauwtjes die opgewekt elkaar overtuigen van hun goede humeur. Lach om de halsbandparkieten die als jolige jongeren met elkaar luidruchtig door het luchtruim scheren. En daar in de verte, de kloeke roffel van de bonte specht. Nee, u bent niet alleen!

Jazz en Gin-tonic: zondag 15 september 15.00-20:00 uur
Vanaf 15.00 uur wordt de party naar een ander niveau getild: een DJ, lokale jazzbandjes en een BBQ brengen u in alle staten. Neem uw buren en vrienden mee! Oh ja, vergeet de kinderen niet: altijd dolle pret bij het springkussen.
Reserveren is niet nodig: stap gewoon naar binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten